Casix zet Mendix in om innovatie te versnellen in de corporatiesector

Casix zet Mendix in om innovatie te versnellen in de corporatiesector

Casix zet Mendix in om innovatie te versnellen in de corporatiesector

De keuze voor het cloudplatform van Mendix is een logische volgende stap van Casix om maximale veiligheid en beschikbaarheid van haar oplossingen te kunnen garanderen.
“Huurders en ketenpartners willen tegenwoordig 24/7 bij hun informatie. Tegelijkertijd willen woningcorporaties de privacy blijven waarborgen. Mendix is ISAE-3402 type 2 gecertificeerd, waardoor wij uitstekend aan deze behoeften voldoen.”, zegt Eco Moll, directeur Casix. “Door de modelgedreven ontwikkeling is het traditionele programmeren praktisch overbodig geworden, waardoor wij ruim 6 keer sneller ontwikkelen dan gebruikelijk. We maken daarnaast veel gebruik van standaard componenten en hoeven daardoor niet steeds het wiel opnieuw uit te vinden. Dat zorgt voor een extra versnelling, waarmee we onze relaties blijven verbazen. Bovendien worden de innovaties interactief met onze klanten ingevoerd, waarbij ruimte is voor het verwerken van feedback en gewijzigde inzichten”, voegt Eco hieraan toe.

“We zijn blij met de keuze van Casix voor Mendix. Productleveranciers vormen voor ons een belangrijke doelgroep” aldus Floor van Gageldonk, directeur New Business Development bij Mendix. “Met het rijke aanbod van producten in de huursector voor zowel desktops, tablets en smartphones benut Casix in volle breedte de Mendix mogelijkheden.”

Over Casix
Casix is leverancier van cloudoplossingen voor de corporatiesector. Naast het landelijk aannemersportaal biedt Casix een breed scala aan webportalen en mobiele apps voor smartphones en tablets gericht op zelfbediening door huurders en ondersteuning van buitendienstmedewerkers. Door ondersteuning van de industriestandaards zoals VERA en S@les in bouw, kan Casix eenvoudig worden geïntegreerd met de ERP-software van woningcorporaties en hun ketenpartners.

Casix diensten zijn ISAE-3402 type 2 gecertificeerd en gegarandeerd 24/7 beschikbaar.

Over Mendix
Mendix levert het App Platform waarmee organisaties sneller en beter web- en mobiele bedrijfsapplicaties kunnen ontwikkelen, integreren en aanpassen aan veranderende processen. Hierdoor is er niet in maanden, maar al in dagen resultaat te boeken en toegevoegde waarde voor de business te realiseren. Mendix heeft klanten als GE, Roche, ABN AMRO, TNT en Yahoo. Mendix is een internationaal bedrijf met kantoren in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Zuid-Afrika.