Casix op CorporatieGids Live kennisdag: Alleen maar blije gezichten met het landelijk aannemersportaal

Casix op CorporatieGids Live kennisdag: Alleen maar blije gezichten met het landelijk aannemersportaal

Casix op CorporatieGids Live kennisdag: Alleen maar blije gezichten met het landelijk aannemersportaal

Waarom moeten corporaties een eigen aannemersportaal? Waarom moeten aannemers met meerdere aannemersportalen werken? Waarom wordt het wiel op 360 plaatsen in Nederland steeds opnieuw uitgevonden? In o.a. Vlaardingen, Nijmegen en Maastricht vinden ze dat overbodig en is al gekozen voor aansluiting op het landelijk aannemersportaal van Casix.

Laat u inspireren door Casix en Van Schöll Advies en leer van de ervaringen die wij hebben opgedaan bij de modernisering van het dagelijks onderhoudsproces. Wij delen graag onze kennis en presenteren werkende software tijdens onze kennissessie op de CorporatieGids Live Kennisdag op 7 april in Houten. Klik hier om u aan te melden

Wij laten u praktijkvoorbeelden zien en geven antwoorden op vragen waar je in de regel mee te maken krijgt. Hoe ga je om met prijzenboeken? Hoe bespaar je kosten, terwijl je gelijktijdig de dienstverlening aan de klant verhoogt? Wat komt er bij kijken om de juiste aannemers te selecteren? Bij deze keuzes spelen diverse aspecten een rol. Leer van onze ervaringen en laat u verrassen door de moderne en innovatieve oplossingen die live worden gedemonstreerd.

Casix en Van Schöll Advies zijn beide betrokken bij de modernisering van het reparatie- en mutatieproces bij De Samenwerking in Vlaardingen. Maar ook bij andere corporaties kunnen wij nauw samenwerken om de onderhoudsprocessen op een hoger plan te krijgen. Hierbij worden nadrukkelijk ook de aannemers betrokken zodat er een win-win situatie ontstaat.

Ketenintegratie waar zowel corporaties als aannemers blij van worden.

Graag ontmoeten wij u tijdens de CorporatieGids Live kennisdag en demonstreren u graag live de mogelijkheden. Wilt u dat wij bij u op locatie langskomen? Dat kan natuurlijk ook. Wij maken graag een afspraak met u.